Elkészítés: 5dkg élesztőt 1dl langyos, cukros tejben felfuttatunk. Hozzáadunk 2 tojás sárgáját, 2 evőkanál olajat, 5 evőkanál porcukrot, 60dkg lisztet, és annyi langyos tejet, hogy dagasztható, gyúrható tésztát kapjunk. Megdagasztjuk, majd egy órán át meleg helyen kelesztjük. 1cm vastagra kinyújtjuk, megkenjük olvasztott margarinnal, és rászórjuk a 25 dkg PACO diós tölteléket. Óvatosan feltekerjük, majd késsel kb. 1,5cm-es darabokra szeleteljük a rudat. Kivajazott, lisztezett tepsibe rakjuk egymás mellé (nem kell túl szorosan, különben felfelé dagad). Miközben így is kel egy kicsit, meglocsoljuk 5dkg olvasztott margarinnal (így nem lesz száraz, és nem ragad össze). Sütés közben forró, vaníliás tejjel locsolgassuk.