HOZZÁVALÓK
1 csésze bulgur | 1,5 csésze alaplé | 1 fej karfiol | 2 ek olívaolaj + pár csepp a karfiolra | só | őrölt bors
Az öntethez: 2 tk fehérborecet | 1 gerezd fokhagyma | 1 tk mustár | 1 tk nádcukor | csipet só | őrölt bors

ELKÉSZÍTÉS:
Összekeverjük az öntet hozzávalóit, és félretesszük. A bulgurt az olívaolajon kicsit megpirítjuk, felöntjük az alaplével, és puhára pároljuk. Ha megfőtt, langyosra hűtjük. A karfiolt rózsáira szedjük, egy tepsibe rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, és sütőben megpirítjuk. Végül a még langyos bulgurt összeforgatjuk az öntettel és a sült karfiollal.

VIDEO A RECEPT ELKÉSZÍTÉSÉHEZ!