Hozzávalók tésztához: 30 dkg finomliszt, 10dkg porcukor, 1 késhegynyi szóda-bikarbóna, 1db tojás, 15dkg margarin. Krémhez: 20dkg HUNICON darált mák, 15dkg cukor, 1dl tej (forró), 1 citrom héja. Habhoz: 4db tojás fehérje, 20dkg porcukor.

Elkészítés: A hozzávalókból tésztát gyúrunk, belenyújtjuk egy tepsibe, és előmelegített sütőben 10 percig közepes tűzön (180 fokon) elősütjük. Amíg a tészta sül, a forró tejet a darált mákos cukorhoz keverjük, bele reszeljük a citrom héját. Rásimítjuk a félig sült tésztára, és visszatesszük a sütőbe, amíg a hab készül. Felverjük a tojás fehérjét a porcukkor, és az egészet a mákra kenjük. 5 percig erős tűzön (200 fok) sütjük, majd 15-20 percig alacsony hőfokon szárítjuk.